Изберете ја вашата земја или регион.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Мусар додава портфолио на Сирета со договор во светот

Производите на опсег, софтвер и крај-до-крај решенија за IOT, индустриски и транспортни апликации вклучуваат анализи на Snyper мрежни сигнали, висококвалитетни кварцни индустриски рутери (на сликата) и Зета модем стартер комплети.

Siretta е производител на Велика Британија и инвеститорот специјализирана за IOT, со фокус на мобилните технологии за поддршка на 2G, 3G, 4G, NB-IOT и LTE категорија М. Портфолиото на компанијата вклучува мобилни модеми и терминали, рутери, мобилни мрежни анализатори, RF антена вклучувајќи ги и оние за WLAN, LORA и SIGFOX.


По договорот за дистрибуција, Mouser ќе понуди Siretta Snyper-LTEM (GL). Мулти-јазик Мрежен сигнал Анализатор е посветен на геодетски LTE Cat M, LTE Cat NB IOT, и 2G / GSM глобални мрежи. Може да се користи за одредување на најсоодветниот оператор на мобилни мрежи (MNO), а перформансите на "претпочитаниот" MNO може да се оценат против другите мрежи.



Друг достапен производ е високо-брзински индустриски рутери, вклучувајќи ги рутерите на двојна порта на кварц-LTE со двојна порта (ЕУ) и рутерите од 4G / LTE на кварц-компактни 4G / LTE (ЕУ). Овие се користат за индустриски IOT апликации за пренос на големи количини на податоци преку мобилна мрежа. Двете рутери нудат брзини на испраќање до 50Mbps и се вратат на 3G / UMTS или 3G комуникација (соодветно), треба да бидат недостапни 4G / LTE.

Рутер-LTE рутер овозможува брзи превземања до 100Mbps, со двојна SIM резервна копија, двојна порта Ethernet способности и Wi-Fi или GNSS Asset за следење / управување со опции. Кварц-компактниот рутер нуди брзина на преземање до 150Mbps, единствен SIM слот, 10/100 Ethernet LAN порта и сериски приклучок за трансфери со сериски до-IP, кои можат да бидат заменети за опционалниот GPS. Двата рутери содржат кварцен софтвер (кој ја поддржува VPN безбедност) и функција во европските 4G / LTE бендови.

Siretta's Zeta Modem Starter Kits вклучуваат сите потребни антени, сериски кабли, мултирегиски напојување и моќни кабли. Програмерите можат да ги искористат овие за да ги оценат ZETA модемите во IOT апликации. Семејството на Zeta Modems ја поврзува опремата на LTE CAT 4, LTE CAT 1, LTE CAT M и LTE мачка Nbiot Networks и е наназад компатибилен со постоечките 3G / UMTS и 2G / GSM мобилни мрежи.

Портфолиото на Сирета на Музер вклучува решенија за поврзување приспособливи за индивидуалните барања, вклучувајќи алфа, делта, ехо, Мајк, Оскар и танго серија антени дизајнирани за 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, GPS / Glonass / Galileo, Bluetooth и ISM апликации