Izaberite svoju zemlju ili region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

'Najmanji' sine-kosine 3D senzor položaja

Allegro A33230 3d Hall sensor

Nazvan A33230, dolazi u 3 x 2,9 x 1mm 5pin sot23-w paketu.

Iako je umrli iznutra u stanju osjetiti u tri ortogonalne dimenzije, ima dvije signalne staze i uređaji koji su tvornički programirani na osjećaj samo u par dimenzija: XY, XZ ili YZ. Takođe je fabrička programirana izbor osetljivosti: 300 ili 1.000gauss pune skale.


Vanjski korekcijski korektor može se koristiti za uključivanje uređaja u kutni senzor, ekstrakt kutne informacije kada se dva kanala koriste za pružanje sinus i kosinus primijenjenog magnetnog polja.



Allegro A33230 3d Hall sensor orientation

"IC uključuje vertikalne i planarne elemente efekta efekta sa osjetljivim osovinama koje su ortogonalne jedna drugu, pružajući 90 ° fazni odvajanje. Ova fazna odvajanja je svojstveno neovisna o razmaku magneta i zračnim jazom ", rekao je Allegro.

Svaka signalna staza uključuje: senzor, prednji pojačalo, filter protiv aliasing-a, Filter za padpaž i izlazne pojačalo.

Quiescent izlazni napon je pola VCC-a, a tipični dobitak je 1,2mV / g za opciju od 1.000G i 3,6MV / G za opciju 300g. Tipična neusklađenost kanala je ± 3%, sa ± 1% ne-ortogonaliteta.

Operacija je preko -40 do 150 ° C i 4,5 do 5,5 V. Potrošnja je obično 7mA (10mA max), a propusna širina je ~ 50kHz.

Prijave su predviđene u tvorničkim roboticima, brisačima vjetrobranskog stakla i motorima u kabini.

Stranica proizvoda A33230 je ovdje