Izaberite svoju zemlju ili region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Jednoosni akcelerometri niske buke za industrijsku i inercijalnu upotrebu

Silicon Designs 1525 Low G Series accelerometers

Model 1525 Akcelerometri dolaze u verzijama ± 2, 5, 10, 25 i 50 g, a usmjerene su na niskofrekventnu (uključujući seizmičku) mjerenju vibracije i ubrzanja u inercijalnim i industrijskim primjenama: "Posebno, pa gdje je visoka ponovljivost, niska buka i maksimum Stabilnost su potrebna ", navodi se prema kompaniji. "Ključne razlikovne karakteristike uključuju stabilnost u pokretu, nula unakrsna spojnica dizajnom, a allan varijanci iz 5 μg." - Posljednja tipična figura iz verzije ± 2G.

Unutar je element osjećaja, pojačalo osjetilo, temperaturni senzor i ± 4.0V analogna izlazna faza. Paketi su hermetički zapečaćeni u azot-prigušenom pakovanju od 20pin JLCC površine, sa gornjim i donjim površinama serijskim brojem označenim za sljedivost. Svaka jedinica dolazi s kalibracijskim testnom lišću koji prikazuje izmjerenu pristranost, faktor skale, linearnost, operativnog struje i frekvencijskog odgovora.


Operacija je preko -40 do + 85 ° C.



Za dodatne informacije o modelu 1525 Low-G serije ili druge MEMS DC akcelerometrometrometroemerne tehnologije koje nude silicijumske dizajne, posjetite www.silicOndesigns.com.

Stranica proizvoda od 1525. Akcelerometra je ovdje, a list podataka je ovdje

Djelovanje od 1983., silicijum dizajni se nalazi u blizini Seattlea, Washington. To čini hipelerometrijski čipovi i module, a ima internu proizvodnju rezina. Sva proizvodnja je unutar SAD-a, a ima ISO9001: 2015 certificirane sisteme upravljanja kvalitetom.